Bliv husejer

At blive ejer af et golfhus i Himmerland er en investering for sjælen. Det er muligheden for at nyde samværet med dem, du holder af og samtidig dyrke passionen for golf i skønne omgivelser. Området er rig på natur, oplevelser og aktiviteter, men det er også et sted, der byder på afslapning, og hvor man kan koble af og finde ro.

Som golfhusejer får du mulighed for at benytte Himmerland Golf & Spa Resort. Resortet er for 3. år i træk kåret som Danmarks bedste golfhotel, og det forstår man godt. Med sin 18-huls golfbaner og par-3 bane er Himmerland Golf & Spa Resort Nordeuropas største golfresort, og anlægget lægger op til golfspil i alle sværhedsgrader. Der er derfor rig mulighed for at nyde en tur på golfbanen – uanset om du er nybegynder eller erfaren, er på banen for et hyggespil med familien eller ønsker at deltage i de forskellige turneringer, der afholdes.

Resortet byder også på en række andre aktiviteter for både store og små. Der er wellness faciliteter, spaområder, fitnesscenter, bowlingbaner, badeland og meget andet.

Området omkring Himmerland byder derudover på et væld af oplevelser både for den aktive og den afslappede livsnyder.

Som golfhusejer i Himmerland bliver du en del af en aktivt og engageret fællesskab. Der er mulighed for at deltage i golfturneringer for husejerne, grille med naboerne, og der er rig mulighed for, at børn og barnlige sjæle kan være aktive sammen blandt andet i vores nye Kids Club.

Vil du høre mere om at være husejer i Himmerland, så kontakt os her.

Huspræsentation
I Himmerland ligger der en helt særlig golfby midt i dejlige naturomgivelser. Golfbyen hedder Gatten og har tre spændende områder: Golfsvinget, Golfvænget og Golfparken. Golfsvinget har 300 A-huse fordelt med 142 huse vest for Garia Course og 158 huse nord for Centeret. Golfvænget har 20 huse lige ud til Garia Old Course, mens Golfparken har 16 huse tæt på samme bane. Du kommer ikke tættere på golfbanerne.

Husene har en helt særlig placering, da de er omgivet af grønne skove og den flotte Sjørup Sø - udsigten fejler ikke noget, når du befinder dig i golfbyen.

Når du træder ind i et af vores golf A-huse, træder du ind i en stueetage med entre, køkken, badeværelse og opholdsstue. Fra opholdsstuen er der direkte adgang til en stor terrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes. Bevæger du dig videre til første sal, finder du en repos og 2 soveværelser med 2 og 4 sovepladser. Husene er skabt til hygge og socialt samvær, og der er rig mulighed for at invitere gæster, for huset kan let rumme 6-8 personer.

Selvom husene er stort set ens i udseende udefra, så er der store variationer indvendigt. Der er mulighed for kreative, inspirerende og spændende løsninger, der sætter et personligt præg på golfhuset.

Vores helårshuse, der både kan bruges som fritidshuse og helårsboliger, sælges komplet møblerede og har alt i hårde hvidevarer. Her træder du ind i en stueetage med entre, badeværelse, soveværelse, et kammer og en opholdsstue med brændeovn. På første sal finder du et soveværelse og en stue i åben forbindelse med stuen nedenunder.

Her kan du læse mere om Golfbyen og se billeder af husene i de forskellige områder.

Vil du høre mere om at være husejer i Himmerland, så kontakt os her.

Kig selv med i vores billedgalleri, og lad dig inspirere.