Huspræsentation

VELKOMMEN TIL GATTEN
I Himmerland ligger der en helt særlig golfby midt i dejlige naturomgivelser. Golfbyen hedder Gatten og har tre spændende områder: Golfsvinget, Golfvænget og Golfparken.
Her er der rig mulighed for at kombinere golfinteressen med fællesskab og nye oplevelser.

Golfsvinget har 300 A-huse fordelt med 142 huse vest for New Course og 158 huse nord for Centeret. Golfvænget har 20 huse lige ud til Old Course, mens Golfparken har 16 huse tæt på samme bane. Alle huse har en helt særlig placering, da de er omgivet af grønne skove og ikke mindst den flotte Sjørup Sø.

HUSENES INDRETNING

Når du træder ind i et af vores A-huse, træder du ind i en stueetage med entre, køkken, badeværelse og opholdsstue. Fra opholdsstuen er der direkte adgang til en stor terrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes. Bevæger du dig videre til første sal, finder du en repos og to soveværelser med to-fire sovepladser.

Husene er skabt til hygge og socialt samvær, og der er rig mulighed for at invitere gæster, eftersom huset let kan rumme 6-8 personer.

Vores helårshuse, der både kan bruges som fritidshuse og helårsboliger, sælges komplet møblerede og har alt i hårde hvidevarer. Her træder du ind i stueetage med entre, badeværelse, soveværelse, et kammer og en opholdsstue med brændeovn. På første sal finder du et soveværelse og en stue i åben forbindelse med stuen nedenunder.

ENS UDVENDIG - UNIK INDVENDIG

Selvom husene er stort set ens i udseende udefra, er der store variationer indvendig. Der er mulighed for kreative, inspirerende og spændende løsninger, der sætter et personligt præg på golfhuset.

Kunne du være interesseret i dit eget golfhus? Så tøv ikke med at kontakte os.