Lidt om udviklingen i hussalg i Himmerland

Husejerliste
1. december 2016
Rotteplage i Himmerland
16. december 2016

Kære husejer. Efterår 2016
Endnu engang blev Made In Denmark et overordentlig vellykket arrangement!
Udover fantastiske golfspillere og rigtig mange besøgende var også det nye initiativ – festivalen – en absolut success. For tredje gang fremstod GolfByen Himmerland på bedste vis i medierne – både i Danmark og ude i den store verden.
Vores stand på Made In Denmark fungerede super tilfredsstillende og tiltrak en masse besøgende.
Der var både tidligere kunder, eksisterende kunder og potentielt nye kunder, der lige ville hilse på og høre, hvordan det gik i markedet. Vi har selvfølgelig fulgt op på henvendelserne og har foreløbigt afsluttet tre salg.
Vi fik bl.a. solgt Golfsvinget 132, som køber har besluttet at give en særdeles omfattende “renovering”. Huset skal rives ned, hvorefter der støbes nyt fundament og bygges et helt nyt hus. Det er vist aldrig sket i Himmerlands historie, så vi vil følge dette spændende byggeprojekt og lægge billeder ud på hjemmeside og facebook, så alle kan følge med i, hvordan byggeriet udvikler sig.
Det kunne måske give inspiration til både nye og eksisterende husejere, da mange af A-husene efter 35 år ikke ligefrem lever op til nutidens krav til boligindretning. Her tænker vi især på design, farver, krav til isolering, funktionalitet, indretning, køkken og badeværelse.
I år har flere potentielle købere endda sagt fra med den begrundelse, at A-husene generelt ikke levede op til deres minimumskrav.
Vi er også bekendt med, at HGSR undertiden har problemer med at finde egnede A-huse til udlejning. Det er ikke nok, at husene er rene, har opvaskemaskine m.v.
De skal også fremstå pæne, nutidige og indbydende.
HGSR har derfor taget initiativ til en omfattende renovering af tre huse.
Disse huse er til salg for kr. 999.999,- inklusive en helt unik og fordelagtig “Made In Denmark” pakke. Vi vil følge trop og støtte op om dette spændende initiativ.
Derfor tilbyder vi vores kunder at lave en revurdering af deres huse – ikke kun for at sikre, at prisen afspejler det, som markedet vil give, men også for at at komme med forslag til eventuelle forbedringer, der kunne give huset et pift, så det fremstår mere moderne og tiltrækkende – også for de yngre købere på markedet.
Samtidig vil vi renovere Golfsvinget 207, så det kommer til at fremstå knivskarpt. Huset bliver totalrenoveret og får et meget moderne design. Dette ”showhus” vil vi bruge i vores markedsføring og lave aktiviteter, der kan inspirere og lokke flere besøgende til Himmerland.
Derfor har vi indgået et samarbejde med Hilberth & Jørgensen Arkitekter fra Århus og glæder os til at se arkitekt Kristina Jørgensens spændende løsninger med hensyn til design, indretning, interiør m.v.
Til selve byggeopgaven har vi valgt Tømrer & Snedkerfirmaet Sondrup A/S.
Hvis I ønsker noget der ligner en “Made In Denmark” pakke for at gøre det mere attraktivt for nye købere, så tag endelig fat I os.

Gennem de sidste halve år har vi forsøgt os med helsides trykte annoncer i både GolfBladet og GolfAvisen, men kun relativt få personer har i perioden bekræftet at have set dem, hvilket indikerer, at dette medium desværre ikke virker for os.
Det gør til gengæld FaceBook. Det er stadig Graphic House, der tager sig af denne del af vores markedsføring. (Husk, del del del….. jo flere, der ser vores opslag, jo bedre…)
Vi giver Graphic House en ugentlig opdatering over, hvilke huse der skal vises, hvilket fungerer helt perfekt.
Herudover har vi en aftale med rekreativeejendomme.dk, som nu har flere af vores huse på deres hjemmeside.
Dette firma fokuserer på kunder, der køber efter interesse – altså sport/golf.
Vi har også en aftale med Ejendomsfirma Lars Alstrup, der har Finn Hus i Danmark, og her er salget rettet direkte mod kunder i Tyskland og Norge – http://finn-hus-i-danmark.com.
Det første hus med 3% finansiering er solgt! I kan se alle detaljer på vores hjemmeside.
Kort fortalt: Hvis et hus sælges til kr. 800.000 med en udbetaling på kr. 100.000, kan resten finansieres med 3% rente uden afdrag i 10 år. Det er en ydelse på kr. 1.750 pr måned.
Selve processen er meget enkel, men der er selvfølgelig visse krav.
De vigtigste er, at prisen på huset er markedsrelateret, og at køber ikke står i RKI.
Det er svært, der er mange om budet, så hvis I sidder med en god kontakt til een eller anden, så sig endelig til.
Husk, vi vil meget gerne sælge jeres hus!
Vi forsøger at tiltrække kundeemner med gratis deltagelse i Pro/Am’s, overnatninger i husene samt mange andre ting, men vi kunne godt bruge mange flere potentielle købere.
Så i må meget gerne hjælpe, hvis I kender nogen, som kunne have interesse ……..
Mange hilsner her fra GolfByen Himmerland Hans-Henrik og Steven