Nyheder fra Yousee

Lidt af hvert, fra Receptionen
25. marts 2018
Indkaldelse til Generalforsamling Hole-in-One 2018
25. marts 2018

Kære Husejer.

Nedenfor følger information om TV-pakke, priser, betaling og hvordan du skal forholde dig omkring skift af TV-pakker.

TV-pakker og priser 2018

Du kan vælge følgende TV-pakker:
Grundpakke – pris Dkk. 111,31 pr. måned
Mellempakken eller Mellempakke Bland Selv (10 Bland selv kanaler ) Dkk. 198,75 Fuldpakke eller Fuldpakke Bland Selv (36 Bland selv kanaler) dkk. 270,69

Du kan se hvilke kanaler der indgår i de forskellige TV-pakker på www.yousee.dk

Mellempakke og Fuldpakke med Bland selv, kræver ekstra udstyr, en tv boks. En tv boks kan afhentes i en YouSee butik, ved at du opgiver din adresse i Grundejerforeningen. En tv boks kræver en Bredbånds forbindelse i dit hus.

Det er også muligt at når der bestilles Bland selv at programmerne leveres på et kort fra YouSee. Dette kort skal indsættes i et CAM modul, der placeres i siden af dit TV. Et Cam modul skal tilkøbes og er en éngangsinvestering. Hvert tv kræver et kort og et Cam modul.

Vær opmærksom på at du skal have Mellempakke Bland Selv eller Fuldpakke Bland Selv for at kunne vælge Viasat Golf eller C More Golf.

Betaling og skift af TV-pakke.

Fra 1. juli 2018 vil betaling for TV-pakker blive opkrævet sammen med kontingentet til grundejerforeningen. Opkrævningen udsendes via PBS, så de husejer, som er tilmeldt PBS, vil automatisk blive trukken for TV-pakken. Der vil blive opkrævet et gebyr på Dkk. 100, hvis du ikke er tilmeldt PBS.

Det vil sige at betaling for TV-pakke 1. halvår, vil blive opkrævet i januar og skal betales 1. februar. Betaling for TV-pakke 2. halvår vil blive opkrævet i juli til betaling 1. august.

Vil du skifte din TV-pakke fra f.eks. Grundpakke til Grundpakke + mellem Bland Selv, så kan det ske 2 gange årligt. Inden den 15. februar, hvor ændringen træder i kraft den 1. marts eller frem til den 15 juli, hvor ændringen træder i kraft den 1. august. Skift til mindre TV-pakke koster Dkk. 399.

Du vil modtage en bekræftelse på ændringen pr. mail og reguleringen af prisen vil ske på opkrævningen i den efterfølgende periode.

Ændringer af TV-pakke skal altid ske skriftlig til følgende mail: husejer@himmerlandgolf.dk

Bredbånd

YouSee tilbyder nu også bredbånd til husejere, som ikke har TV-pakke. Se priser i vedhæftet bilag.

Bredbånd bestilles og betales direkte hos YouSee.

Vi håber at ovenstående har givet dig et overblik over aftalens indhold med YouSee.

Har du yderligere spørgsmål, kan du skrive til husejer@himmerlandgolf.dk eller kontakte Grundejerforeningens bestyrelse.

Med venlig hilsen

Grundejerforeningen Hole In One
Himmerland Golf og Spa Resort A/S (administrator af TV-pakker)