Om Himmerland

Himmerland – Danmarks golfmekka
Himmerland er et fantastisk område, som byder på et væld af oplevelser for hele familien – uanset årstiden er der altid aktiviteter for både store og små. Udover de mange golffaciliteter, er der også mulighed for at være aktiv på andre måder.

Du kan se, hvilke oplevelser Himmerland byder på nedenfor. Både den aktive og den afslappede livsnyder kan holde ferie i golfbyen og lade gode stunder udfolde sig.

OMRÅDET

Himmerland er indbegrebet af skønne oplevelser i det fri, og der er plads til både leg, aktivitet og en dyb, omfavnende ro.

I hjertet af Himmerland ligger Rebild med Rold skov, der er blandt Danmarks største naturattraktioner. Skoven er populær på grund af dens krogede troldetræer og naturlegepladsen Røverknolden – og så er den ideel både til cykel- og traveture i det grønne landskab.

En anden populær attraktion er Lille Vildmose – den største og mest velbevarede højmose i Nordvesteuropa. I Lille Vildmose kan du komme tæt på kronhjorte og vildsvin, og der er mulighed for at prøve en ørnesimulator. I tilknytning til mosen ligger Lille Vildmosecentret – et levende formidlingscenter, som bl.a. tilbyder forskellige guidede ture i Lille Vildmose og et dybere indblik i mosens unikke natur.

Du må ikke besøge Himmerland uden at lægge vejen forbi Thingbæk Kalkminer, Danmarks mest særprægede museum. Lad dig imponere allerede ved indgangen til kalkminerne, hvor man ser ud over Lindenborg Ådal med Rold Skov og de berømte Rebild Bakker.

En køretur på godt og vel en halv time bringer jer til Thorup Strand, hvor I kan nyde den skønne strand, der er afskærmet af klitter – og måske I smutter ind forbi autentiske Svinkløv Badehotel til en lækker frokost eller middag i sommersæsonen?

I Himmerland er du samtidig altid tæt på en lang række store attraktioner og forlystelsesparker for hele familien som Fårup Sommerland, Aalborg Zoo og Jesperhus Blomsterpark – så her er noget til ethvert humør!

GOLF I HIMMERLAND

Himmerland er efterhånden kendt som Danmarks golfmekka. Siden 2014 har Himmerland lagt omgivelser til en af Danmarks største sportsevents, nemlig PGA European Tour turneringen ’Made in Denmark’, der hvert år trækker flere tusinde til området.

Som ejer af et golfhus kan du ikke befinde dig bedre, hvis du interesserer dig for golfarrangement og samtidig gerne vil omgås andre golfinteresserede. Lige uden for døren er der 2 forskellige 18-huls golfbaner; New Course og Old Course samt Academy Course, der bare venter på at blive udforsket.

HimmerLand

Du finder også det populære HimmerLand. På resortet er der mulighed for både:

- Spabehandlinger
- Bowling
- Vandland
- Fitnesscenter
- Gastronomiske restaurantoplevelser
- Og meget mere..

Du kan læse mere om de mange aktiviteter på HimmerLand.

Læs også vores brochure

I vores nye brochure kan du læse om Himmerland, vores hyggelige aktiviteter
og de mange fordele ved at være golfhusejer. Himmerland er nemlig meget mere end golf.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.