Om Himmerland

Himmerland – Danmarks golfmekka
Himmerland er et fantastisk område, som byder på et væld af oplevelser for hele familien. Uanset om solen skinner fra en skyfri himmel, regnen siler ned eller landskabet er dækket af sne, så byder Himmerland på oplevelser for både store og små.

Himmerland er efterhånden kendt som Danmarks golfmekka. Siden 2014 har Himmerland lagt omgivelser til en af Danmarks største sportsevents, PGA European Tour turneringen ’Made in Denmark’, der hvert år trækker flere tusinde til området.

Som ejer af et golfhus kan du ikke befinde dig bedre, hvis du interesserer dig for golfarrangementer og samtidig gerne vil omgås andre golfinteresserede.

Lige uden for døren er der 3 forskellige 18-huls golfbaner, der bare venter på at blive udforsket – Backtee Course, Bette Course og Garia Course.

Du finder også det populære Himmerland Golf- og Spa Resort. På resortet er der mulighed for både spabehandlinger, bowling, badeland, fitnesscenter, gastronomiske oplevelser og meget mere. Med andre ord er der noget for enhver smag, når ferien eller weekenden skal nydes i golfbyen.

Udover de mange golffaciliteter, er der også rig mulighed for at være aktiv på andre måder. Du kan blandt andet se, hvilke oplevelser Himmerland byder på nedenfor.

Både den aktive og den afslappede livsnyder kan holde ferie i golfbyen og lade de gode stunder udfolde sig.

Himmerland – her er naturen større
Himmerland er indbegrebet af skønne oplevelser i det fri, og der er plads til både leg, aktivitet og at opleve en dyb og omfavnende ro.

I hjertet af Himmerland ligger Rebild med Rold skov, der er blandt Danmarks største naturattraktioner. Skoven er populær på grund af dens krogede troldetræer og naturlegepladsen Røverknolden, og den er ideel både til cykel- og traveture i det grønne landskab.

En anden populær attraktion er Lille Vildmose – den største og mest velbevarede højmose i Nordvesteuropa. I Lille Vildmose kan du komme tæt på kronhjorte og vildsvin, og der er mulighed for at prøve en ørnesimulator.
I tilknytning til mosen ligger Lille Vildmosecentret – et levende formidlingscenter, som bl.a. tilbyder forskellige guidede ture i Lille Vildmose og et dybere indblik i mosens unikke natur.

Du må ikke besøge Himmerland uden at lægge vejen forbi Thingbæk Kalkminer, Danmarks mest særprægede museum. Lad dig imponere allerede ved indgangen til kalkminerne, hvor man ser ud over Lindenborg Ådal med Rold Skov og de berømte Rebild Bakker.

I vinterhalvåret, når træerne har smidt bladene, og fuglene er fløjet sydpå, er der stadig gang i Himmerland. Området gemmer nemlig på to præparerede skiløjper: en 13 kilometer lang løjpe, der består af en række rundture, der leder en forbi de smukke skovlysninger, de stille moser og de frosne søer, og en kort løjpe på 2,3 kilometer, der kan benyttes, selv når det er småt med snedækket.