Sponsorsite

Leverandører
Det er muligt, at tegne et sponsorat i grundejerforeningen HIO, som modtages af alle ca 330 husejere. Det kan være en ydelse eller et godt tilbud. Alt sammen i forretningsøjemed.

Man får sit logo på websitet i Himmerland for husejere. Ved at klikke på logo kan man komme direkte til den enkeltes hjemmeside hvor gode tilbud, vedligeholdelsesarbejde eller anden form for ydelser kan tilbydes og markedsføres.

Man får mulighed for særskilt, at sende specifikke tilbud eller lign ud til alle husejere 2 gange årligt på Facebook.

2 gange årligt kommer man med i en samlet nyhedsmail til alle husejerne med ens specifikke tilbud.

Pris kr. 3.000,- pr. år.

Prisen er forudsat at, materialet er lavet klar til udsendelse.
Materiale og logo sendes til hiobogholderi@gmail.com

Aktuelle tilbud
El-installatør i Nordjylland

Hos Midtfjord EL A/S finder du udelukkende kompetente medarbejdere, som gerne svarer på spørgsmål angående håndværksmæssige opgaver i absolut topkvalitet.

Køb internet hos Norlys

Kunne du tænke dig 2 partout billetter Danish Golf Championship 2024? Så har vi i samarbejde med Norlys lavet en fed kampagne, hvor du får 2 x partout billetter når du køber internet fra Norlys.

Skriv dig op via denne formular og Norlys vil kontakte dig indenfor et par dage med dine muligheder.

Grotrian A/S

Hos Grotrian A/S beskæftiger vi os primært med kerneområderne staldlogistik og malkeanlæg, køle- og varmeteknologi, smedearbejde og produktion af metalkomponenter til vores kolleger. Vores mål er at servicere alle kunder optimalt, uanset om de har behov for staldservice, køleservice, industriservice eller komponenter til deres produktion.

Sponsorat til Golf-aktiviteter/-arrangementer
Det er muligt at være sponsor til golf matches, aktiviteter eller arrangementer. Da der er flere muligheder og ønsker er det muligt, at lave individuelle sponsorater.

For nærmere aftale kontaktes:
Klaus Thomsen - kth@bording.dk
Carina Dahl - carina@mcdahl.com