Status på boligmarkedet i HimmerLand
i 2021 – Start 2022

Info: Hul 19 terrassen
25. maj 2021
Referat af ordinær generalforsamling, 07. april 2023
21. april 2023

2020 var året, hvor der kom mange nye husejere til HimmerLand. Da markedet for alvor tog fart var det et stort udbud af huse til salg i området, og det gav rekord mange salg i 2021, da vi nåede tæt på 70 handler for året.

Da vi tog hul på året 2021, var der et meget lavt udbud af ejendomme til salg i HimmerLand, og da vi ramte april måned, var der faktisk udsolgt. Siden hen har udbuddet  af ejendomme til salg på Golfsvinget, Golfparken og Golfvænget været højest, da der var udbudt 8 boliger til salg. Trods et konstant lavt udbud af ejendomme til salg blev der alligevel handlet 40 huse på Golfsvinget, 2 på Golfvænget og 5 i Golfparken. Det skyldes, at vi ret ofte solgte boligerne til vores mange købere i vores køberkartotek, så de ikke nåede at blive udbudt til salg.

Hvad er status og forventningerne til året 2022
Udbuddet er lavt og efterspørgslen er høj lige p.t. og der er kun udbudt 2 boliger til salg på Golfsvinget og 1 på Golfvænget. 2 huse mere er heldigvis på vej til salg😊

Vi forventer en stadig stor efterspørgsel efter huse i HimmerLand, men med den mængde huse, der er solgt de sidste 2 år er vores forventning også, at udbuddet af boliger forsat vil være lav, da mange ikke ønsker at sælge. Købere derimod bliver der flere og flere af pga. af de mange investeringer og tiltag der laves i HimmerLand. Der er en stor glæde over de nuværende aktiviteter, men I høj grad også en stor forventning til de nye investeringer, som påbegyndes i 2022 i HimmerLand.

Til sidst vil vi gerne komme med opfordring til de husejere der går i salgstanker om, at kontakte Nybolig Vesthimmerland Aars. Der er store chancer for at få solgt sin bolig til en god pris i det nuværende marked, og køberkartoteket bugner i øjeblikket med ventende købere.

Hvis I kunne tænke Jer at følge lidt med i salget af golfhuse i HimmerLand skal I blot ”syntes godt om” den nye facebookside https://www.facebook.com/GolfhuseiHimmerLand.

Nybolig Aars